Mama unei eleve de clasa a V-a din Tg. Jiu a sesizat miercuri Politia Comunitara din oras, dupa ce fata ei a fost batuta la scoala de cativa elevi mai mari, pentru ca nu a vrut sa le dea bani cand acestia i-au cerut.

IIncidentul a avut loc marti seara, iar mama fetei a sunat la Politia Comunitara Targu-Jiu. Potrivit lui Ion Tudor, seful politistilor comunitari din Tg. Jiu, femeia este din municipiu si locuieste in cartierul Meteor.

„A sunat la noi sa ne spuna ca fiica ei, care are un handicap locomotor, a fost batuta de cativa elevi rromi, mai mari. Ne-a povestit ca, dupa terminarea orelor, pe cand se indrept spre casa, baietii i-au cerut bani, iar eleva nu le-a dat. Se pare ca fetita a fost imbrancita de elevi si a cazut pe asfalt, lovindu-se. Am sfatuit-o pe mama sa depuna plangere la politie”, a precizat Ion Tudor, seful Politiei Comunitare.

Politistii comunitari i-au cautat pe elevii-agresori, insa nu i-au gasit. In cursul zilei de miercuri au vorbit si cu reprezentantii unitatii scolare. Incidentul a avut loc in afara unitatii scolare. Mama elevei a depus o plangere la Politia Municipala Targu-Jiu, iar politistii vor face cercetari, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.