Un barbat din Baia Mare a reclamat miercuri la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Maramures, ca a descoperit alice in carnea cumparata de la supermarketul Kaufland.

Cand a ajuns acasa, barbatul a observat in carnea de manzat cumparata mai multe bile de plumb. Imediat, baimareanul a luat bucata de carne si a facut o sesizare la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Maramures. Inspectorii OJPC Maramures au demarat o ancheta si au sanctionat, intr-o prima faza, cu 4.000 de lei, supermarketul de unde a fost procurata carnea, relateaza NewsIn.

,,Barbatul a cumparat 1,2 kilograme de carne in 31 ianuarie, dar abia acum a vrut sa o gateasca. A venit la noi cu bucata de carne in care se gaseau 5 alice. Am facut verificari la comerciant si am aplicat o sanctiune de 4.000 de lei. Am solicitat ca in 48 de ore sa ni se puna la dispozitie o lista cu toti furnizorii de la care putea proveni carnea. Vom lua legatura si cu colegii din zonele de unde provin furnizorii, pentru a face verificari”, a declarat directorul OJPC Maramures, Nicolae Sasaran.

El a mai aratat ca este prima data cand se confrunta cu o astfel de reclamatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.