Volumul "Omul frumos" a fost lansat marti seara, la Sala Mare a Ateneului Roman, in cadrul unei conferinte sustinute de actorul Dan Puric, in fata unui public care numara peste 1.000 de spectatori.

"Am ales special Sala Mare a Ateneului, din dorinta de a face un eveniment aristocratic. Am avut o mie de spectatori la Ateneu, m-am simtit ca Amundsen, care a atins Polul Nord. Am mai descoperit un nou taram in Romania. Am gasit in propria tara o insula de frumos. Era o Romanie normala acolo. As zice ca a fost o reactie majora. Acest eveniment, organizat de fundatia Art Production, va fi urmat de inca trei conferinte, cea din aprilie poarta titlul "Despre Corp", cea din octombrie, "Despre umor", iar cea din decembrie, "Despre iubire", a declarat Dan Puric.

In prezentarea cartii se spune ca "Omul frumos este ultimul strigat de salvare, este ultima reduta a umanitatii in lupta cu oceanul de neomenesc ce vine. Omul frumos este ultimul suspin Hristic pentru o lume aflata in cadere definitiva".

Volumul "Cine suntem", vandut in peste 70.000 de exemplare, este prima carte a cunoscutului actor si regizor roman. Dan Puric este si fondatorul companiei Passe-Partout Dan Puric, aparuta in 1999, care sustine reprezentatii in Sala Rapsodia din Bucuresti, noteaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.