Ieri, purtatorul de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Brasov, Ramona Diaconu (foto), a facut o dezvaluire fulminanta pentru agentia Mediafax.
„Noi stim cine a tras, dar nu va pot divulga inca acest lucru“, a spus Diaconu, care a adaugat ca nu poate dezvalui nici daca s-a tras cu mai multe arme si nici numele atacatorilor. Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, ieri cercul de suspecti s-a redus la opt persoane, printre acestea aflandu-se in continuare si basarabeanul Serghei Gorbunov. Pana acum au fost audiate 65 de persoane, dar anchetatorii se feresc sa mai dea orice alta informatie legata de acest caz, in care nu a fost inca nimeni pus sub acuzatie. Pe de alta parte, criminalistii s-au intors luni la casa in care a locuit Serghei Gorbunov pentru o noua perchezitie. O echipa formata din politisti si pirotehnicieni a scotocit prin beciul si prin curtea locuintei si a plecat dupa noua ore cu sase cutii in care se aflau bunuri ce ar putea avea legatura cu cazul. Politistii au scotocit atat in casa, cat si in curtea locuintei de pe strada Cezar Boliac nr. 1, aflata la o distanta de o suta de metri de sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.