Camera de conturi tulcea a descoperit ca magistratii refuza sa plateasca impozitele pentru sporurile salariale pe care le-au obtinut prin intermediul instantelor.
In ultimii patru ani, magistratii din acest judet au obtinut hotarari judecatoresti privind plata unor sporuri salariale care insumeaza 50 la suta din salariile pe care le au. Fiecare din cei aproximativ 100 de magistrati si angajati administrativi a castigat in instanta circa un miliard de lei vechi.

Camera de Conturi a solicitat Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Tulcea sa efectueze inspectii fiscale la tribunal si la parchet pentru a impune plata impozitelor respective. "Inspectorii fiscali au stabilit ca tribunalul si parchetul trebuie sa refaca contabilitatea si sa calculeze toate impozitele si contributiile legale aferente fondurilor salariale. Presedintele tribunalului si prim-procurorul parchetului au contestat actele de inspectie fiscala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.