Un roman dat in urmarire interationala pentru ca ar fi turnat benzina pe un conational langa orasul Torino, dupa care i-a dat foc, a fost prins de politistii din Roman, informeaza Inspectoratul General al Politiei (IGPR).

Politistii din Municipiului Roman au retinut un barbat dat in urmarire internationala, suspectat de comiterea unei crime in anul 2008, langa orasul Torino. Astfel, tanarul in varsta de 26 de ani, impreuna cu alte persoane, ar fi stropit cu benzina un alt cetatean roman si i-ar fi dat foc, acesta decedand in scurt timp din cauza leziunilor.

Romanul a fost prins luni, in jurul orei 16.30, in municipiul Roman, judetul Neamt.

Barbatul a fost condus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau pentru audieri, fiind retinut pe baza de ordonanta de retinere pe o perioada de 24 de ore. In cursul zilei de marti, tanarul va fi prezentat instantei in vederea confirmarii sau infirmarii mandatului european de arestare, se mai arata in comunicatul IGPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.