Peste 500 de persoane, printre care localnicii din Nadlac, sportivi de la Club Municipal de Handbal Arad, dar si suporteri din Arad, Bihor si Timis au fost prezenti ieri, in punctul de trecere al frontierei Nadlac, ca sa intampine cortegiul care a adus in tara trupul neinsufletit al lui Marian Cozma

Coloana a intrat in tara in jurul orei 16:15 si a fost primita de subprefectul judetului Arad, Levente Horvath, sefii Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad si Inspectoratului de Jandarmi, dar si de oficialitati locale din Nadlac. Preoti de mai multe confesiuni au oficiat o scurta slujba de pomenire la capataiul lui Marian Cozma dupa care tatal acestuia a fost inconjurat de zeci de persoane care i-au trasnmis condoleante.

"Multumesc pentru primirea facuta, tuturor autoritatilor si ii indemn pe handbalisti sa duca mai departe visul lui Marian
", a spus tatal lui Marian cozma.

Handbalistii aradeni si elevii din Nadlac au adus coroane, flori si au aprins lumanari in memoria lui Marian Cozma. "L-am cunoscut pe Marian si pot sa spun ca era un sportiv foarte bun care putea sa ajunga foarte departe. Ne exprimam regretul pentru tot ce s-a intamplat", a declarat antrenorul echipei de handbal HCM Arad, Adrian Draghici.

Cortegiul funerar a parasit PTF Nadlac in aplauzele tuturor celor prezenti. "Am considerat ca este datorie pentru noi sa venim sa-l primim cu toata dragostea noastra. Ne-am dorit sa il aplaudam pe terenul de sport, insa soarta a vrut altceva. Acum e foarte important sa fim alaturi de familie care trece prin momente cumplite", a declarat primarul Nadlac, Vasile Ciceac.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.