Marian Cozma a fost injunghiat din spate in rinichi de un interlop si apoi in zona inimii de catre Raffael Sandor, rana acestuia din urma fiind mortala, conform autopsiei.

Misterul mortii handbalistului roman Marian Cozma, decedat sambata noapte dupa ce a fost injunghiat mortal intr-un local din Veszprem, este inca departe de a fi elucidat. Jurnalistii maghiari au reusit sa reconstituie tragedia, mergand pe firul evenimentului. A ramas insa un semn de intrebare in ceea ce priveste motivul izbucnirii acestui scandal.

“Clanul tiganesc, in jur de 30 de persoane, ocupa etajul localului, in vreme ce handbalistii se aflau la o masa de la parter. Spre ora trei dimineata, patru barbati dintre cei aflati la etaj, care erau sub influenta bauturilor alcoolice, au coborat cu chef de scandal. Nemeth s-a luat de Marian Cozma. Lui Sesum i-au dat cu un scaun in spate, iar dupa ce acesta s-a prabusit, l-au lovit cu picioarele pana i-au fracturat pometele”, scriu jurnalistii ungari. Conform martorilor si camerelor de supraveghere din local, unul dintre suspecti l-a impuns pe Marian Cozma pe la spate in rinichi, iar altul din fata in zona inimii, dupa care au fugit pe strazi laturalnice. La autopsie s-a constatat ca lovitura mortala a fost cea din zona inimii, care a atins si plamanii. “Exista trei suspecti principali. Pe camere s-a vazut ca Raffael Sandor a fost cel care l-a injunghiat in inima, dupa ce initial conflictul il incepuse Nemeth”, a declarat Peter Derzsi, seful sectiei criminalistica din Veszprem.

Daca Raffael Sandor si Nemeth Gyozgyo se afla deja in custodia politiei austriece, ei urmand a fi extradati in Ungaria, un alt suspect principal, Ivan Stojka, ramane de negasit. Aproximativ 40 de membri ai trupelor speciale ungare au descins la casa acestuia din Enying, perchezitionand camera cu camera. In incercarea de a afla orice mica informatie care sa-i ajute sa-l prinda pe suspect, politia a pus recompensa pe capul lui Stojka: un milion de forinti (aproximativ 4.000 de euro).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.