Primarii sectoarelor 1 si 2, Andrei Chiliman si Neculai Ontanu, si Silviu Prigoana, patronul unei firme de ridicat masini parcate ilegal, au dialogat cu cititorii cotidianul.ro.
Soferii spun ca ar fi de acord cu masura de ridicare a masinilor daca ar exista suficiente parcari in Bucuresti. Din primavara se vor ridica masinile parcate neregulamentar si in sectorul 1, a anuntat Andrei Chiliman intr-o dezbatere de pe cotidianul.ro. „Mult timp am sustinut ca nu-i poti cere omului sa parcheze regulamentar decat daca ii asiguri si numarul necesar de locuri de parcare. De aceea, in sectorul 1 nu s-au ridicat masini pana acum. Dar nu pot sa mai tolerez indolenta multora dintre soferi care, din comoditate sau, mai rau, din nesimtire, isi parcheaza masinile pe treceri de pietoni, spatii verzi sau trotuare atunci cand li se ofera variante de parcare. Am facut un protocol cu Politia Rutiera pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar. Acesta va intra in vigoare in primavara acestui an”, a declarat Andrei Chiliman.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.