Doua persoane au incercat sa fure, luni dimineata, o masina de pe strada Gradistea din Capitala, insa au provocat un scurtcircuit care a dus la aprinderea autoturismului, focul extinzandu-se la alte patru masini, informeaza ISU Bucuresti

Potrivit ISU, pompierii au fost alertati in jurul orei 3.45, dupa ce mai multe autoturisme parcate pe strada Gradistea au luat foc, informeaza NewsIn.

Flacarile ar fi pornit din cauza unui scurtcircuit provocat de doua persoane care incercau sa fure un Renault. Hotii au incercat sa porneasca masina fara chei, dar au legat gresit doua fire, iar autoturismul a luat foc.
Flacarile s-au extins si asupra unui Logan, care a ars aproape in totalitate, dar si la alte trei masini: o Dacia Nova careia i-au ars bara si lampile, o Dacia Break careia i-a fost afectata partea din fata si un Fiat care are avarii la partea laterala.

Pompierii au intervenit cu doua autospeciale si au stins incendiul in cateva minute. Proprietarea masinii furate, o femeie in varsta de 57 de ani, a necesitat interventia medicilor SMURD, din cauza unui atac de panica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.