Situatie incredibila la Spitalul de Urgenta din Galati. O femeie de 84 de ani a fost internata in stare extrem de grava, aproape moarta de foame. Femeia este numai piele si os si medicii spun ca doar o minune ii poate salva viata.
Batrana a fost adusa la spital de cateva rude care si-au adus aminte sa treaca pe la ea si au gasit-o nemancata, plina de rani si vanatai. Medicii spun ca urmele de pe corpul sau au fost provocate de cazaturi sau, pur si simplu, de greutatea propriilor oase.

"Statul pe un plan dur, cum ar fi patul, a dus la distrugerea pielii, la escare", a declarat Nicolae Bacalbasa, purtator de cuvant Spitalul de Urgenta Galati. Femeia are degeraturi la picioare si nu este complet constienta iar medicii spun ca, din cauza infometarii, se afla la limita supravietuirii.

"Arata ca un supravietuitor al lagarelor de la Auschwitz sau a celor sovietice. Oase si piele", a precizat purtatorul de cuvant.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.