"Eu sunt unicul tau sef. Am putere de viata si de moarte asupra ta: acum tu esti moarta si vei renaste pentru o noua viata", afla o romanca, mama a unui copil de 4 ani, printre pumni, lovituri si amenintari cu cutitul.

Este vorba despre un 'ritual' de initiere al unei prostituate, pe care il practica un grup de proxeneti romani, dupa cum informeaza cotidianul italian Corriere della sera.

In cursul unei operatiuni a politistilor italieni, in orasul Ardea, aflat la circa 50 de kilometri de Roma, a fost arestat romanul Gigi Valentin Voetisi, de 26 de ani. Cotidianul Corriere della Sera publica si un filmulet gasit in calculatorul proxenetului si pe care, politistii italieni l-au dat publicitatii.

Tanara obligata sa se prostitueze a acceptat sa colaboreze cu politia chiar daca primise amenintari la adresa copilului ei.

Procuratura din Roma a cerut mandat de arestare international pentru infractorul roman pentru ca in final, acesta sa fie capturat la granita cu Romania. In acest moment, Valentin Voetisi este acuzat pentrupentru implicarea in prostitutie si pentru sclavagism.

Filmul difuzat de Corriere della sera


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.