Adio cure de slabire drastice, abonamente la o sala cu preturi inaccesibile sau pastile asa-zis miraculoase! A venit momentul sa incepi un program de slabire foarte sanatos, ce consta in schimbarea intregului stil de viata. Partea buna este ca poti pune in practica acest program de slabire chiar la tine acasa, fara costuri suplimentare – incepe chiar de astazi, inarmata cu multa vointa si continua pana cand atingi greutatea dorita!
Partea buna este ca poti pune in practica acest program de slabire chiar la tine acasa, fara costuri suplimentare – incepe chiar de astazi, inarmata cu multa vointa si continua pana cand atingi greutatea dorita!

  • Indicele de masa corporala Inainte de a incepe un program de slabire,
  • Nutritia echilibrata In procesul de slabire, este esential sa adopti
  • Sportul: Daca ti-ai propus sa incepi un proces de slabire armonioasa

Indicele de masa corporala

Inainte de a incepe un program de slabire, asigura-te ca ai, intr-adevar, nevoie sa slabesti. Calculeaza-ti indicele de masa corporala, iar, daca valoarea sa este peste 26, poti incepe sa te gandesti serios la slabire.

Cum se calculeaza IMC? Imparte greutatea ta actuala la patratul inaltimii tale in centimetri, valoarea rezultata reprezentand Indicele personal de masa corporala.

Exemplu: Sa presupunem ca ai 1,70 m si o greutate de 57 de kilograme. Formula de calcul este de 57 : 1,70² = 19,72, apoi verifica ce semnifica acest IMC mai jos:


Valori IMC:

sub 19 – valoare subponderala

intre 19 si 25 – greutate normala

intre 26 si 29 – supraponderabilitate

intre 30 si 39 – obezitate

peste 40 – obezitate morbida

Citeste aici restul programului de slabit acasa.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.