Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, vrea ca bucurestenii sa circule cu telegondola peste raurile din Capitala si propune reluarea lucrarilor la canalul Bucuresti-Dunare, potrivit unor proiecte discutate, miercuri, de edilii sectorului.

Telegondola va avea mai multe functiuni - turism, agrement si transport public, oferind utilizatorilor posibilitatea de a admira zonele verzi si luciul de apa. Proiectul construirii telegondolei mai presupune amenajarea de parcari la capetele liniei, care vor permite descongestionarea traficului rutier prin traversarea Capitalei cu acest mijloc de transport. Un alt avantaj al acestui proiect este, in opinia edililor, amplasarea unor zone pietonale sub traseul telegondolei, informeaza NewsIn.

Un proiect aflat in atentia edililor din sectorul 2 este reluarea lucrarilor la canalul Bucuresti-Dunare. Aceasta ar urma sa fie un canal navigabil cu posibilitati turistice, care ar face legatura intre raul Arges si Bucuresti, cu extensie pe raul Colentina.

Cele mai importante proiecte ale Primariei Sectorului 2 vor fi grupate intr-o lucrare numita "Ghidul Investitorului", care va fi pusa la dispozitia reprezentantilor mediului de afaceri interesati sa-si dezvolte investitiile prin finantarea acestor initiative.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.