Procurorii nu l-au audiat deocamdata pe Serghei Gorbunov, verificand in acest moment alibiul acestuia, a declarat astazi purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, Ramona Diaconu, care a precizat ca sunt si alti suspecti in acest caz

Ramona Diaconu a declarat presei ca Gorbunov a ramas in continuare pe lista suspectilor, dar ca deocamdata nu s-a inceput urmarirea penala in cazul lui, relateaza NewsIn.

"Sunt verificate foarte multe persoane, inclusiv persoane din anturajul lui Gorbunov", a spus purtatorul de cuvant, care a precizat faptul ca, pana in acest moment, Serghei Gorbunov nu a fost audiat la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov si nu s-a emis nicio ordonanta de retinere.

Ramona Diaconu a mai spus ca Gorbunov este in arestul IPJ, unde va ramane pana la finalizarea anchetei.
Diaconu a afirmat ca exista un alt cerc de suspecti si ca sunt foarte multe persoane care au fost audiate in aceasta cauza.

"Procurorii Parchetului Curtii nu au audiat inca aceste persoane despre care s-a spus ca ar fi fost in sala in momentul in care Gorbunov era la antrenament", a spus Diaconu, care, intrebata fiind daca Gorbunov ar fi putut sa plece de la sala de sport, a precizat ca absolut nicio ipoteza nu este inlaturata si se verifica toate variantele.

"Nu pot sa spun ca nu exista probe, in acest moment se verifica toate informatiile si se aduna probe", a mai afirmat purtatorul de cuvant. Potrivit lui Diaconu, procurorii verifica afirmatiile "care au spus ca nu el este autorul acestei fapte".

Purtatorul de cuvant a mai spus ca Gorbunov este suspect din cauza trecutului sau si ca are un profil care il indica drept suspect.

In acest caz au fost audiate si persoane din Republica Moldova, a precizat Ramona Diaconu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.