Serghei Gorbunov, principalul suspect in cazul dublului asasinat petrecut la Brasov, era la o sala de sport, aflata langa locul crimei, si se antrena in momentul producerii atacului, sustin doua persoane contactate de ziarul Cotidianul.

“Joia trecuta, cand a avut loc incidentul, Serghei se afla in sala mea de sport si ne antrenam impreuna", a sustinut, pentru Cotidianul, Ninel Ianculescu, directorul unei firme de paza si protectie si antrenor la o sala de sport.

"Mai exista cel putin 10 martori, persoane care se antrenau in acel moment la mine in sala. In ziua respectiva, Serghei a venit pe la patru si ceva dupa-amiaza si a plecat pe la sase jumate seara”, a adaugat Ianculescu, care a mai precizat ca a explicat aceste lucruri si anchetatorilor care se ocupa de caz. “Sambata, dupa ce am auzit ca a fost arestat, m-am prezentat la politie de bunavoie si am declarat ca in momentul producerii celor doua crime Serghei era cu mine la sala. Asta am dat in scris”, a explicat Ianculescu.

Florinel Nazare, agent de paza si fost sportiv de performanta, sustine si el ca in momentul producerii celor doua crime Serghei era in sala de sport. “Eu am venit la sala pe la 16.30 si l-am gasit pe Serghei in sala, in vestiar. Ne-am antrenat impreuna, iar el a plecat pe la sase jumatate sau sapte fara ceva. Nu am fost la politie sa declar toate acestea, dar daca e nevoie, ma duc”, a declarat Nazare pentru Cotidianul.

Cele doua crime au avut loc joi seara, in jurul orei 18.00. Conform Inspectoratului General al Politiei Romane, in jurul orei 18.10, prin serviciul 112, dispeceratul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov a fost sesizat in legatura cu producerea dublului asasinat.

Un amanunt important il reprezinta faptul ca sala de sport, unde cele doua persoane sustin ca se afla Serghei in momentul producerii celor doua crime, se afla pe Strada Matei Basarab, la o distanta mica de locul producerii incidentului armat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.