Peste o suta de persoane au fost audiate in cazul furtului de arme de la Unitatea Militara din Ciorogarla, a declarat seful Politiei Romane, Petre Toba, in cadrul unei conferinte de presa.

Aceeasi sursa a mai mentionat ca nu exista nici o legatura intre furtul acestor arme si crima comisa joi in fata unei case de schimb valutar din Brasov, unde au fost impuscate trei persoane, dintre care doua au murit, informeaza NewsIn.

Reamintim ca sigiliul unui depozit din Unitatea tehnica militara din Ciorogarla, judetul Ilfov, a fost gasit rupt, miercuri dimineata, conform unor surse din Ministerul Apararii Nationale.

Cel putin 51 de arme au disparut din depozitul care apartine Aviatiei, au declarat, joi, pentru NewsIn, surse militare.

Gardianul prezintamai multe detalii ale cazului si inventarul armelor furate.

17 persoane au fost demise ieri de ministrul Apararii, Mihai Stanisoara, printre care si seful Statului major al Fortelor Aeriene, generalul locotenent Constantin Croitoru, din cauza incidentului de la Unitatea militara din Ciorogarla.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.