Directorul Spitalului de Urgente Oftalmologice, dr. Monica Pop, a declarat ca atacul de glaucom este o urgenta si necesita interventie chirurgicala, dar ca tratamentul post-operator putea fi facut si in penitenciar, potrivit Realitatea TV.

"Nu era nevoie de trei luni de recuperare, el putea sa fie tratat si in penitenciar. Nu stiu daca operatia putea fi facuta in Penitenciarul de la Craiova, dar sigur tratamentul post-operator putea fi facut in spitalul de la penitenciar", a spus dr. Monica Pop.

Atacul de glaucom se manifesta prin dureri oculare foarte mari, fiind vorba despre o presiune intraoculara crescuta. In plus, pacientul are si dureri foarte mari de cap, varsaturi.

Gorbunov a iesit din inchisoare pentru ca avea atacuri de glaucom, a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Craiova, Dan Barbu, informeaza NewsIn..

Deciziile medicilor nu pot fi contestate de reprezentantii penitenciarului, a mai spus Barbu.

Reamintim ca Serghei Gorbunov, suspect in cazul crimei de la Brasov, retinut sambata, impreuna cu inca o persoana, fusese condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a impuscat un barbat in 2004 si a furat 500 milioane de lei vechi, tot de la o casa de schimb valutar.

Barbatul, insa, a scapat cu viata. Gorbunov a fost eliberat din penitenciar in mai 2008 pentru 3 luni pe motive medicale si nu s-a mai intors la inchisoare. El era dat in urmarire generala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.