Un muncitor de 42 de ani de la Complexului Energetic Rovinari din Gorj si-a pierdut viata, joi seara, dupa ce a cazut de pe o cladire dezafectata a unitatii, unde lucra la dezmembrarea fierului vechi.

Trupul neinsufletit al muncitorului a fost descoperit abia in aceasta dimineata, iar moartea lui a fost declarata accident de munca si este investigata de inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Gorj si de Parchetul Local Targu-Jiu.

Potrivit Simonei Dumitrascu, inspector sef adjunct al ITM Gorj, barbatul era muncitor angajat la o firma prestatoare de servicii pentru CE Rovinari si a cazut de pe o cladire dezafectata. „Victima accidentului de munca are 42 de ani si era angajatul unei firme care lucra pentru complex. A fost gasit in dimineata zilei de vineri, cazut, avand craniul spart. Se pare ca lucra la dezmembrarea fierului vechi dintr-o cladire dezafectata. Vom continua cercetarile“, a spus aceasta pentru NewsIn.

Leonard Filip, purtatorul de cuvant al CE Rovinari, a declarat ca un alt muncitor a gasit cadavrul in aceasta dimineata: „Cadavrul a fost gasit de un muncitor. Se pare ca barbatul a decedat joi seara, dar nimeni nu i-a observat lipsa. Nu este angajatul complexului, ci al unei firme prestatoare de servicii“.

Trupul barbatului a fost transportat la Serviciul de Medicina legala Gorj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.