Atac armat la doua case de schimb din centrul Brasovului. In urma incidentului trei persoane au fost impuscate, potrivit Politiei

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, Liviu Naghi, spune ca in acest moment nu exista mai multe informatii, politistii deruland cercetari, relateaza NewsIn.

Liviu Naghi a declarat ca respectiva casa de schimb se afla in centrul Brasovului.

Potrivit Realitatea TV, doi angajati ai casei de schimb se pregateau sa plece acasa, in jurul orei 18:30. Acestia au iesit din sediu avand in posesie doua genti cu bani, fiind asteptati de o masina, in care se aflau alte doua persoane.

Agresorul aparut a tras in geamul masinii si a reusit sa ia banii. Un trecator, martor al intamplarii, s-a angajat in urmarirea agresorului, fiind de asemenea impuscat

Unul dintre raniti se zbate intre viata si moarte. Agresorul a reusit sa fuga iar politistii si jandarmi continua cercetarile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.