Deputatul PNL Eugen Nicolaescu, fost ministru al Sanatatii, a declarat, miercuri, ca Traian Basescu minte atunci cand afirma ca in 2006 a asteptat opt ore in spital, la urgenta, inainte de a fi transferat la Viena si i-a cerut sefului statului sa isi ceara scuze fata de sistemul sanitar.

"Traian Basescu poate fi numit pacaliciul sef al Romaniei", a spus Nicolaescu, aratand ca seful statului s-a dus la spital apeland la cunostinte si relatii si nu la ministrul Sanatatii. "Daca apela la ministru, se constituia imediat comisia speciala", a precizat Nicolaescu, citat de Mediafax.

El a adaugat ca s-a autosesizat in acea zi la ora 18.30, si in 2-3ore a constituit comisia, seful statului fiind consultat si trimis mai apoi la Viena.

Nicolaescu a aratat ca, prin afirmatiile sale, Traian Basescu pune in lumina neagra intreg sistemul sanitar si acest lucru nu este adevarat. El a spus ca sunt cazuri de medici sau asistente care nu-si fac datoria, ca in orice sistem, dar ca nu trebuie generalizat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.