Prima statie care va fi desfiintata este cea din zona Select care incurca circulatia pe una din benzi.
Mai multe statii de autobuz din oras, unele care au aviz de la primarie, iar altele care functioneaza ilegal, vor fi rase cu buldozerele. Primaria Botosani incearca astfel sa fluidizeze traficul in zonele unde se formeaza ambuteiaje. „Am demarat deja mai multe controale si va urma desfiintarea unor statii de imbarcare calatori din municipiul Botosani. Aceasta masura se impune, deoarece in unele zone transportatorii ocupa cate o banda de circulatie, iar traficul se desfasoara in conditii dificile”, a afirmat viceprimarul Florin Ghiorghita.

Prima statie care va disparea este cea din zona Select, unde la orele de varf soferilor le este imposibil sa circule pe prima banda din cauza microbuzelor si autocarelor. Calatorii accepta schimbarile si spun ca masura nu ii va afecta. „Daca se va desfiinta statia de aici, probabil va fi in alta parte. Nu ma va afecta”, afirma Mihai Rotaru, botosanean.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.