A treia editie a Night Shopping Party reuneste fortele Baneasa Shopping City, Feeria si Carrefour Baneasa pentru a oferi clientilor o noapte cu reduceri impresionante.

Vineri, 30 ianuarie, intre orele 18.00-24.00 are loc noaptea alba a reducerilor, care incepe in ritm de dans si demonstratii de bartending flair oferite de Clubul Eleven, cocktail-uri gratuite Ballantine’s si Absolut Vodka, sedinte de masaj, multe concursuri cu premii intr-o atmosfera disco sustinuta de MC Soci si muzica buna mixata de DJ Cristi Stanciu.

Va fi o seara speciala in ceea ce priveste reducerile, acestea fiind mai mari ca niciodata. Clientii au o ocazie unica de a beneficia de reduceri suplimentare pentru produsele din colectia de toamna – iarna si, in unele cazuri, de reduceri si la colectia de primavara-vara 2009. In plus, cei care fac cumparaturile prin Card Avantaj beneficiaza de 3 rate suplimentare.

"Preturile afisate in cele 6 ore de petrecere din seara de 30 ianuarie vor fi pentru clienti o adevarata provocare la un maraton al cumparaturilor, chiar si pentru cei care si-au adaugat deja produse noi in garderoba. Primele doua editii Night Shopping Party ne-au demonstrat ca romanii stiu sa pretuiasca asemenea oferte si devine deja o traditie sa organizam nopti cu program prelungit, promotii speciale si concursuri cu premii instant" a declarat Loredana Croicia, Communication and Promotion Manager Baneasa Shopping City.

Exista si o ultima sansa la tombola organizata de Baneasa Shopping City, unde se poate castiga o barca cu motor in valoare de 85.000 euro. Extragerea castigatorilor are loc sambata, 31 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.