Un incendiu puternic a cuprins marti noapte o terasa de pe plaja din statiunea Mamaia, flacarile distrugand sute de sezlonguri si mai multe obiecte de agrement. Pagubele se ridica la aproximativ 200.000 de lei

Potrivit Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Dobrogea Constanta, doua autospeciale s-au deplasat la interventie in urma apelului prin care se anunta ca in statiunea Mamaia a izbucnit un incendiu, iar flacarile se inaltau la cativa metri.

Alerta a fost data de agentii de paza din zona, iar pompierii au intervenit cu greutate din cauza numarului mare de sezlonguri depozitate pe plaja din statiune. Pompierii au stabilit, din primele verificari, ca incendiul ar fi fost provocat de persoane fara adapost.

Locotenent George Nicolae de la ISU Constanta a declarat pentru NewsIn ca nu este vorba de o mana criminala, pentru ca au fost gasite haine si materiale textile de uz personal, ale unor persoane care s-au adapostit pe terasa. Focul a distrus sute de sezlonguri, mai multe scutere si skijeturi si a devastat in intregime terasa.

Din primele estimari, pagubele provocate de incendiu se ridica la aproximativ 200.000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.