Acum este mai usor sa faci o surpriza de ziua indragostitilor. Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa vezi Europa impreuna cu persoana iubita, oferta Blue Air ar putea fi cadoul perfect!

Blue Air pune la dispozitie in aceasta perioada bilete de avion, la preturi promotionale incepand de la 48 euro/segment cu toate taxele incluse:

  • din Bucuresti catre: Londra, Lisabona, Bruxelles, Treviso-Venetia, Bolonia, Torino(Cuneo), Roma, Milano, Verona, Madrid, Barcelona, Barcelona-Reus, Valencia, Malaga, Berlin, Stuttgart, Koln, Larnaca, Paris si Lyon,
  • din Arad catre: Verona, Treviso-Venetia si Valencia,
  • din Bacau catre: Roma si Torino (Cuneo) si
  • din Sibiu catre: Stuttgart, Koln si Madrid.

Perioada de calatorie este 12-16 februarie 2009. Biletele de avion au fost puse in vanzare incepand cu 23 ianuarie 2009.

Biletele pot fi cumparate direct de pe site-ul companiei, prin call center (021 208 86 86), de la agentiile proprii Blue Air sau de la cele peste 2000 de agentii partenere din tara si din strainatate.

Flota Blue Air este constituita in prezent din opt aeronave moderne, Boeing 737, seria 300, 400 si noul 737 – 800 Next Generation, iar echipajul este format din piloti experimentati cu peste 15.000 de ore de zbor si insotitori de bord calificati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.