Daca esti o tanara sexy si ti-ai lasat moralitatea la amanet, poti face fata crizei financiare cu brio. Asa procedeaza, in Romania, circa 12.000 de femei. Si cum frumusetea este relativa, castigul difera.
Prostituatele investesc si culeg un profit pe masura. Ca sa devii vanzatoare de placeri trebuie sa faci cativa pasi. Si aici vorbim de femeile care se imbogatesc rapid din cea mai veche meserie. In primul rand trebuie spus ca, desi pe strazile tarii e penurie de prostituate, internetul face ravagii. Iar „fetitele” care se prostitueaza au frau liber. Nu iau amenzi, nu le prinde nimeni in flagrant, nu risca puscaria. Pentru ca legea referitoare la “agatatul” pe internet nu este nici macar evaziva. Ea nu exista.

Trebuie precizat ca acest articol a fost realizat cu ajutorul Alinei Barbu, de 31 de ani, o prostituata ajunsa de lux, dupa cateva sacrificii morale si financiare. Asadar, ca sa te imbogatesti cat ai clipi, iti trebuie o mica investitie. In primul rand, este necesara o locatie. O garsoniera. Chiria, intr-o zona centrala din Bucuresti, nu depaseste 400 de euro (exista preturi si mai mici, dar noi vorbim de prostituate care se respecta). Mobila, nu multa, dar de bun-gust costa cam 700 de euro. De asemenea, trebuie sa-ti faci un book, adica un album foto. Pentru asta, iei legatura cu un fotograf si nu te zgarcesti. Intre timp, iti iei niste lenjerii intime care fac 75 de euro. Cu 150 de euro realizezi sedinta foto si obtii niste poze de o calitate excelenta. Ce faci cu pozele? Le postezi pe internet, langa anuntul in care scrii ce stii sa faci. De preferat sa postezi mai multe anunturi pe diferite site-uri. Pe aceasta promovare cheltuiesti, lunar, 10 euro. Iti cumperi un telefon mobil, dar nu cu abonament, ci cu o cartela reincarcabila. Astfel, celularul va fi ceva mai scump (pentru ca nu e indicat sa-ti iei un aparat ieftin, care sa nu fie la moda), dar merita. Cu totul face 250 euro. Conteaza foarte mult si ce mananci, adica de pe masa nu trebuie sa lipseasca legumele si fructele si trebuie sa consumi cat mai putina carne, eventual peste. Pretul hranei variaza in jur de 350 de euro lunar. Abonamentul la sala, pentru ca trebuie sa te mentii in forma, stiut fiind faptul ca sexul nu antreneaza decat anumite grupe de muschi, costa 30 de euro lunar. Analizele medicale trebuie facute cel putin o data la trei luni, chiar daca folosesti prezervativul. Ele costa 300 de euro anual. Alte mizilicuri care nu trebuie sa lipseasca din casa sunt obiectele cu tenta erotica si de protectie, vitamine si bauturi fine. Pe acestea, lunar, platesti 200 de euro. De retinut ca tot ce este enumerat mai sus este doar strictul necesar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.