Social26 Ianuarie 200915:16

Lectura de un minut

Ministerul Muncii va infiinta un secretariat de stat pentru dialogul social, decizia fiind luata in urma discutiilor cu reprezentantii patronatelor si sindicatelor, a anuntat, duminica, la Arad, secretarul de stat Marius Lazar.
"Am decis, in cadrul Comisiei de dialog social din cadrul ministerului, ca, impreuna cu partenerii sociali, patronate si sindicate, sa facem o hotarare de Guvern prin care sa reglementam si sa perfectionam cadrul legal de functionare a dialogului social. Dialogul social nu a functionat in perioada guvernarii Tariceanu. De asemenea, la nivelul institutiilor administrative din teritoriu, dialogul social nu a functionat chiar deloc. De aceea, vom face un secretariat de stat special pentru dialogul social“, a declarat Marius Lazar, secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii, potrivit NewsIn.

Lazar a mai afirmat ca aceste comisii de dialog social de la nivelul prefecturilor si consiliilor judetene vor fi monitorizate „la sange“.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.