Social25 Ianuarie 200914:43

Lectura sub un minut

In functia de presedinte al Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF) a fost aleasa, in urma sedintei extraordinare a senatului acestei organizatii desfasurata sambata, dr. Rodica Tanasescu, presedinte al Asociatiei Medicilor de familie din Bucuresti si jud. Ilfov.
Vicepresedinti au fost alesi dr. Dorin Marius Gabor (jud. Mures), dr. Simona Sopov (jud. Tulcea), dr. Simona Aurelia Schnelbach (jud. Prahova), dr. Viorel Radulescu (jud. Olt) si dr. Gheorghe Lascu (jud. Maramures).

Potrivit reprezentantilor SNMF, obiectivele principale ale noului consiliu de conducere sunt intarirea specialitatii de medicina familiei si identificarea de noi directii de dezvoltare; dezvoltarea competentei profesionale a medicilor de familie in vederea acoperirii unei palete de servicii medicale de inalta calitate in asistenta medicala primara precum si colaborarea cu factorii decidenti din sectorul sanitar si sustinerea intereselor medicilor de familie in relatiile contractuale.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.