Peste 100 de taximetristi din zona Aeroportului International „Henry Coanda” au fost verificati, sambata, de politisti, amenzile date fiind in valoare totala de peste 4.000 de lei, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Potrivit comunicatului, au fost depistati doi taximetristi care nu detineau autorizatiile necesare efectuarii transportului de persoane in regim de taxi. Cei doi s-au ales cu amenzi de 1.000 de lei, relateaza NewsIn.

De asemenea, politistii de la Transporturi au constatat 20 de incalcari ale legii si au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 3.088 de lei, se mai arata in comunicat.

Reamintim ca, pe 16 ianuarie, 40 de taximetristi au fost amendati de politistii de la Transporturi Aeriene pentru ca nu avea toate actele practicarii meseriei sau nu dadeau bonuri clientilor.

Totodata, alti opt taximetristi pirat au fost depistati, in capitala, pe 13 ianuarie, in cadrul unei actiuni in care au fost verificate peste 250 de taximetre. Au fost aplicate 103 sanctiuni contraventionale in valoare de 128.040 lei, dintre care 84 s-au referit la activitatea de taximetrie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.