Mai multe persoane inarmate cu pistoale, bate si rangi au atacat, joi seara, un bar din municipiul Constanta, potrivit politistilor fiind vorba despre o reglare de conturi intre doua grupari rivale, transmite NewsIn.
Conform politistilor, conflictul s-a produs in cartierul Coiciu, unde mai multe persoane inarmate cu pistoale, bate si rangi au atacat un bar care ar apartine unuia dintre membrii gruparii Fratii. De partea cealalta, agresorii ar fi membri ai gruparii Spaniolul. Din primele verificari, in timpul rafuielii, au fost distruse trei masini de lux, au fost sparte geamurile barului si au fost trase focuri de arma.

Agresorii au disparut dupa cateva minute de la atac, iar zona a fost imediat asigurata de politisti, care au blocat mai multe strazi pentru depistarea atacatorilor.

Adjunctul Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, comisarul Dorin Colidiuc, a declarat ca politistii au gasit tuburi de la un pistol cu gaz, anchetatorii urmand sa faca verificari pentru a stabili cui ii apartine arma si cine a tras.

Membrii gruparilor Fratii si Spaniolul au fost cercetati pentru provocarea mai multor scandaluri, in ultimii ani, in Constanta, iar confruntarile dintre interlopi s-au soldat cu raniti si bunuri distruse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.