Dupa omagierea poetului nostru national, Mihai Eminescu, in urma cu o saptamana, Cocor Channel isi propune ca prin comemorarea actului Marii Uniri a Principatelor, realizat la 24 ianuarie 1859, sa reaminteasca bucurestenilor o pagina din istoria poporului roman, afisand pe cea mai mare fatada media din Europa insemnele Principatelor Unite, capul de bour al Moldovei si vulturul inaripat al Tarii Romanesti.
In acest an se implinesc 150 de ani de la infaptuirea Marii Uniri, dupa ce, in 1859, la Iasi si la Bucuresti a fost ales ca domn al principatelor Alexandru Ioan Cuza, cunoscut revolutionar pasoptist. Acest fapt a fost salutat cu entuziasm de populatie, aceasta data devenind o sarbatoare nationala a romanilor.

Cea mai mare fatata media din Europa continentala, cu suprafata de 565 de metri patrati si 13 ecrane LED High Definition,functioneaza din 1 decembrie, pe magazinul bucurestean Cocor. Singura fatada media din Europa mai mare decat aceasta se afla la Londra, in Picadilly Circus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.