Operatorii de maxi-taxi cer eliminarea autobuzelor RATB de pe liniile preorasenesti, pe motiv ca le falimenteaza "afacerea", obtinuta prin licitatie anul trecut in iunie.
Protestul de ieri, la care au participat circa 200 de repre­zentanti ai FNPTR, FNPTRR si FNCOTRR, a fost organizat insa abia dupa ce au scumpit biletul de maxi-taxi, la 1 ianuarie, de la 2 la 2,5 lei, in timp ce calatoria cu autobuzele RATB costa 1,3 lei. Firmele de maxi-taxi nici nu acorda abonamente com­pen­sate elevilor, un alt lucru ce a determinat consiliile locale din comunele limitrofe sa "bata palma" cu CGMB si sa reinfiin­te­ze liniile preorasenesti.

Transportatorii mai reclama autoritatile din Ilfov ca dau autorizatii de taxi "asa cum vor ele, de ordinul miilor", iar taximetristi merg pe un pret de dumping, de 1,4 lei, dar au "aparate-maimuta", incasand cursa dublu sau triplu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.