Nu e treaba usoara sa treci toate examenele. E chiar mai greu sa iei 5-ul, dar daca esti destul de smart si te ghidezi dupa pasii de mai jos s-ar putea chiar sa iesi castigator.

Mai ai o saptamana pana la examene: iesi in oras si bucura-te de viata de noaptea, iar cand mai raman 5-6 zile ai grija sa incepi sa urmaresti un serial bun, cu mai mult de doua sezoane care sa te tina in fata computerului pana in ajunul primului examen.

Cu 2-3 zile inainte afla programul examenelor. Tine minte: 5 pe linie, insa trebuie sa fii integralist, asa ca nu chiuli!

Suna un coleg care are toate cursurile cu fix 36 de ore inaintea examenului. Deschide cursurile respective cu 3 ore inaintea examenului, aseaza-le pe birou dar inainte sa te apuci pe bune de invatat mai baga o ora World of Warcraft ca nu-i panica. Cu doua ore inainte frunzareste cursul si ai grija sa faci un dus lung inainte de a porni la examen.

Calculeaza cu atentie punctajul: daca stii mai mult de 5 ai grija cum si cat scrii. 5-ul e totusi o arta iar daca reusesti performanta de a avea 5 pe linie Blue Air te trimite la schi in Alpi.

Trimite ca dovada o adverinta eliberata, semnata si stampliata de secretariatul facultatii tale care sa demonstreze ca ai luat toate examenele din sesiunea de iarna cu nota 5 si poti castiga. Nu uita sa adaugi in plic datele tale persoanle, ca sa te putem contacta: numele, prenumele, codul numeric personal, adresa, seria si numarul cartii de identitate si numarul tau de telefon, denumirea facultatii si un numar de telefon de la secretariatul acesteia.

Tombola are loc pe 9 martie si in cateva zile ai plecat catre tari mai racoroase.

Asa ca nu te strofoca cu invatatul si poti sa te dai cu schiurile in Alpi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.