Un minor in varsta de 15 ani din Constanta este cercetat dupa ce a amenintat cu un cutit controlorii care l-au prins fara bilet intr-un mijloc de transport in comun, relateaza NewsIn

Ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobile Tomis, lt.col.Sorin Mustatea, a informat astazi ca incidentul s-a petrecut miercuri dupa-amiaza, in timpul unui control al angajatilor Regiei Autonome de Transport in Comun Constanta, in troleibuzul 48.

O patrula de jandarmi a fost solicitata prin dispeceratul RATC pentru a interveni la un scandal in timpul caruia un tanar de 15 ani i-a amenintat pe controlori. Acestia l-au prins pe adolescent fara bilet si i-au solicitat sa prezinte un act de identitate.

Minorului i s-a interzis sa coboare din troleibuz, moment in care ar fi scos un cutit cu care le-a amenintat pe salariatele RATC. Jandarmii l-au perchezitionat pe minor si au gasit asupra lui un cutit cu lama de 12 cm.

Lt. Col. Sorin Mustatea spune ca tanarul a declarat ca este elev si poarta cutitul asupra sa pentru autoaparare.

Pe numele sau au fost intocmite actele necesare inceperii urmaririi penale pentru infractiunea de port fara drept al cutitului, iar dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta pentru continuarea cercetarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.