Patronii si angajatii unei societati craiovene care se ocupa de prelucrarea marmurei si granitului au descoperit, ieri, ca majoritatea materialelor depozitate le-a fost murdarita de dejectiile, spun ei, evacuate de la bordul unei aeronave.
Inspectia Sanitara Dolj a confirmat ca substantele sunt dejectii aruncate din avioane, inspectorii urmand sa identifice compania aeriana responsabila. Dejectiile au cazut peste mai multe statui si monumente funerare, pe care angajatii firmei le prelucrasera pentru a fi predate unor clienti.

"Azi dupa-amiaza, au trecut doua avioane pe deasupra curtii. In mod ciudat, a inceput sa ploua cu o substanta maronie. Initial, noi nu am bagat de seama, dar am vazut ulterior ca toata marfa si toata curtea era plina de aceasta substanta maronie", a declarat Mihai Bardinici, patronul firmei de marmura, Marmuraproduct. El sustine ca substanta maronie care a cazut din cer ar proveni de la cele doua avioane care ar fi evacuat dejectiile. "Acea substanta mirosea foarte urat. Dupa parerea mea, este vorba de dejectiile din avion, de la tancurile de la closet, probabil. Drept urmare, am sistat activitatea si am luat toti muncitorii din fabrica si i-am pus sa curete imediat monumentele cu solutii speciale, insa am constatat ca marfa a ramas patata", a spus patronul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.