Agentia Perfect Tour a lansat luna aceasta un nou produs pe piata, cardul Perfect Gift, destinat tuturor celor care sunt in cautarea cadoului ideal, fiind in acelasi timp o modalitate originala pentru a surprinde placut cu ocazia zilelor de nastere, onomasticilor, casatoriillor.

Cardul se adreseaza si companiilor care vor sa-si premieze cei mai eficienti angajati, parteneri sau poate fi o modalitate de premiere in cadrul promotiilor, concursurilor sau tombolelor.

Cardul Perfect Gift reprezinta un cadou flexibil (utilizatorul cardului isi poate alege singur destinatia, perioada, tipul de servicii), usor (modalitatea de utilizare a cardului este simpla, specifica oricarui tip de card) si unic (amintirile din vacanta petrecuta alaturi de Perfect Tour vor dura mai mult decat orice cadou oferit).

Cele 3 tipuri de carduri ( cu valoare de 200 euro, 500 euro si 1000 euro) pot fi achizitionate de la orice agentie Perfect Tour din tara si din Bucuresti si va asteapta sa va bucurati de principalele avantaje : nu aveti limita de timp sau vacante impuse (beneficiarul pleaca in concediu cand doreste si unde doreste, neexistand constrangeri de perioade, bani sau destinatie), iar pentru clientii din alte orase, cardul poate fi valorificat la oricare sediu Perfect Tour din tara.

Modalitatea de emitere a cardului simplifica metoda de lucru cu Perfect Tour: cel care daruieste cardul va primi factura pentru suma incarcata, iar beneficiarul va utiliza cardul Perfect Gift ca pe un instrument de plata pentru achizitionarea serviciilor turistice de la Perfect Tour.

Perfect Tour, agentie de turism cu sediul central in Bucuresti, infiintata in 2001 in Brasov si preluata in 2004 de catre Corina Pacuraru, are o larga extindere teritoriala: Brasov, Cluj, Ploiesti, Pitesti, Galati, Constanta, Timisoara, Iasi, Tulcea, Bacau, Sibiu. Perfect Tour este agent autorizat al celor mai mari touroperatori internationali: TUI, Neckermann, Dertour, GTA, cat si a liniilor de coaziera Costa si Carnival. Cifra de afaceri a companiei pe 2008 a fost de 24 milioane euro, iar numarul de angajati:100.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.