O carte despre traseul parcurs de Barack Obama pana la alegerea sa ca presedinte al SUA va fi lansata marti, cu ocazia investirii oficiale a lui Barack Obama ca presedinte al SUA la Centrul Cultural American din Bucuresti, de editura PuzzleWorks.
Povestea ascensiunii lui Obama, de la o copilarie modesta in Hawaii si Indonezia, trecand prin perioada Chicago, pana in momentul transformarii sale ca fenomen politic, este prezentata intr-un volum ilustrat, de 96 de pagini, continand reportajele si analizele jurnalistilor politici ai revistei Time.

"Presedintele Obama: Drumul catre Casa Alba" prezinta si fotografii memorabile din culisele campaniei si din viata privata a primului presedinte de culoare al SUA, realizate de Callie Shell, care a documentat parcursul lui Obama inca de la inceputul cursei sale pentru presedintie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.