Doi barbati au fost prinsi, sambata, de jandarmii constanteni, dupa ce au reusit sa arunce din trenurile aflate in mers, aproape o tona de carbune pe care urmau sa il valorifice, transmite NewsIn

Ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobile “Tomis” Constanta, lt.col.Sorin Mustatea, a declarat ca cele doua persoane, Sedan I., de 33 de ani, si Senan I. de 38 de ani, cu antecedente penale, au fost depistate, sambata, in zona caii ferate din cartierul constantean Medeea.

Cei doi sustrasesera din vagoanele aflate in trafic, cantitatea de aproape o tona de carbune cocsificat. Acestia au urmarit timp de mai multe zile garniturile de tren care trec prin zona, iar incepand de vineri noaptea si pana sambata la pranz au urcat in vagoanele aflate in mers sau stationate de unde au aruncat carbunele pe terasament. Ei au ramas apoi sa recupereze carbunele si s-au apucat sa il cearna cu o plasa de sarma, pentru a recupera doar bucatile mari, de calitate, pe care le ambalau in saci de rafie, moment in care au fost surprinsi de patrula de jandarmi. Militarii au gasit 16 saci cu carbune, iar cand i-au somat pe cei doi, acestia au incercat sa dispara, dar au fost prinsi.

Lt.col.Sorin Mustatea a precizat ca pe numele celor doi au fost intocmite actele penale pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar cercetarile vo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.