Presedintele Romaniei si-a decorat purtatorul de cuvant cu gradul de Cavaler al Ordinului National „Serviciul Credincios”.
Administratia Prezidentiala a pastrat o discretie totala fata de conferirea de catre seful statului, pe 17 decembrie 2008, a Ordinului National „Serviciul Credincios” in grad de Cavaler consilierului de stat, sef al Departamentului Comunicarii Publice din aceasta institutie si purtator de cuvant, Valeriu Turcan.

Palatul Cotroceni nu a procedat conform uzantelor si nu a emis un comunicat oficial in acest sens. Intrebarea oficiala adresata de ziarul Cotidianul, referitoare la absenta unui comunicat oficial despre acest act public al sefului statului, a ramas fara un raspuns din partea Palatului Cotroceni. Pentru orice fel de decorare, mai putin cele ale unor militari din serviciile secrete, Administratia Prezidentiala emite un comunicat dupa care textul decretului apare ca atare in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.