14 dintre cele 26 de sectii de politie din Capitala risca sa ramana fara sediu, deoarece sunt revendicate in justitie de proprietari, au declarat joi oficiali ai Politiei Capitalei

Situatia a fost prezentata cu ocazia sedintei de bilant a activitatilor desfasurate de Politia Capitalei, activitate la care au luat parte ministrul interimar al Administratiei si Internelor, Dan Nica, primarul general, Sorin Oprescu, si primarii de sector, relateaza NewsIn

Printre cele 14 sedii si terenurile aferente, pe care le ocupa in prezent unitatile politienesti, se numara si Brigada Politiei Rutiere.

Edilii de sector si primarul general au afirmat, in cadrul sedintei de bilant, ca vor cauta solutii locative pentru unitatile politienesti. Singura promisiune concreta a venit din partea primarului sectorului 2, Neculai Ontanu, care a anuntat ca va construi un sediu in zona Baicului, unde ar putea functiona o sectie de politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.