Desi astazi trebuia publicata lista cu firmele validate pentru programul Casa Verde, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi si presedintele Fondulu de Mediu, Mihai Toti, au anuntat ca acest lucru nu este posibil, motivul principal fiind bugetul care inca nu este aprobat de Guvern.
Casa Verde sufera o noua amanare. Dintre cele 1.957 de dosare depuse de catre companii, 367 au fost validate pana in prezent, a aratat Toti. Dar lista nu poate fi deocamdata publicata din motive diverse.

“Este o joaca! Din punctul meu de vedere, acest program nu a fost suficient de bine gandit”, a declarat Nemirschi. Acesta a mai subliniat ca are in vedere 4 elemente care cauzeaza dificultati in implementarea programului.

Primul element, a aratat acesta, a fost incapacitatea administrativa de a indeplini la timp procesul de validare a firmelor. Al doilea aspect cu care nu este de acord ministrul este principiul “primul venit, primul servit”, principiu pe baza caruia se presupune ca se va derula programul si alocarea banilor.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.