Tribunalul Cluj a dispus arestarea pe numele a doi tineri din municipiul Turda, pentru trafic de droguri cu risc, dupa ce in urma perchezitiilor, lucratorii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj-Napoca au gasit canabis si hasis la domiciliul acestora

“La data de 14.01.2009, Tribunalul Cluj a dispus luarea masurii arestarii preventive, pe o perioada de 29 de zile, fata de inculpatii N.A.M. si J.A., ambii pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc, fapta prev. de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 si detinere de droguri de risc pentru consum propriu fapta prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 iar fata de inculpatul S.M.M., Tribunalul Cluj a dispus luarea masurii obligarii de a nu parasi tara pe o perioada de 29 de zile”, se arata intr-un comunicat de presa de al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj, remis astazi NewsIn.

Nicoara Alin Marius, de 21 de ani si Alin Jucan, de 29 de ani, precum si Marian Sarb, sunt acuzati de politisti ca procurau droguri din Austria si Spania cu scopul comercializarii in barurile si cluburile de pe raza municipiilor Turda si Cluj-Napoca.

“La data de 13.01.2009, in baza autorizatiilor emise de catre Tribunalul Cluj au fost efectuate trei perchezitii domiciliare la locuintele celor trei, N.A.M., J.A. si S.M.M., la aceeasi data fiind puse in aplicare 9 mandate de aducere emise de catre DIICOT - Biroul Teritorial Cluj. Cu ocazia perchezitiilor efectuate, a fost descoperita si ridicata o cantitate de 34,7 grame de hasis, 39,7 grame de cannabis, doua balante digitale utilizate la cantarirea drogurilor si un saculet, pe care au fost puse in evidenta urme de THC, precum si o pipa, pe care au fost puse in evidenta urme de THC”, se mai arata in documentul mentionat.

Politistii de la antidrog au stabilit ca, anul trecut, suspectii au introdus in tara si comercializat peste un kilogram de hasis, jumatate de kilogram canabis, precum si comprimate Ecstasy. Drogurile costau intre 50 si 70 de lei gramul.

Procurorii DIICOT au dispus luarea masurii obligarii de a nu parasi localitatea fata de invinuitii A.G.O., 24 ani si I.F.D., 22 de ani, cercetati in aceasta cauza pentru savarsirea acelorasi infractiuni.

Cercetarile continua pentru identificarea celorlalte persoane implicate in cauza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.