Politia Comunitara a Sectorului 2 din Capitala va monta 90 de camere de supraveghere video, pentru monitorizarea obiectivelor sociale si a traficului rutier din sectorul 2, sistem ce va costa in total circa 5 milioane lei, potrivit unui anunt al politiei de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice

Cele 90 de camere de supraveghere video urmeaza sa fie instalate pana la inceputul anului 2010, in 31 de locatii din sectorul 2 din Bucuresti.

Costurile acestui proiect vor fi suportate din bugetele locale.

Acest sistem de monitorizare va cuprinde totodata si 34 de exchipamente de criptare, 122 puncte de acces wireless, sase servere de management, 10 calculatoare personale, 10 UPS-uri, un switch, 22 monitoare, trei echipamente control perete de monitoare, doua rack-uri, un echipament de inregistrare si un soft sistem de monitorizare.

Companiile interesate trebuie sa depuna cererile de participare pana la 16 februarie, cand vor fi deschise ofertele. Ofertantii trebuie sa dovedeasca o cifra cifra medie globala, anuala de afaceri, pe ultimii trei ani, de minim 12 milioane lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.