Un jandarm din Fetesti a intervenit miercuri in apararea unor elevi agresati in fata scolii de un barbat abia iesit din puscarie, care furase telefonul mobil al unuia dintre ei si ii ameninta cu o sticla sparta, informeaza un comunicat al Jandarmeriei Romane, remis joi agentiei NewsIn

Jandarmul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ialomita a observat, in fata Scolii Generale nr.7 din municipiul Fetesti, un barbat care ameninta cu o sticla sparta un grup de copii. Omul legii l-a imobilizat pe agresor, cu ajutorul tatalui uneia dintre elevele agresate, care fusese anuntat prin telefon despre ceea ce s-a intamplat.

Elevii au povestit ca, la iesirea de la ore, un barbat l-a lovit cu pumnul pe unul dintre ei si i-a furat telefonul mobil. Vazand ce s-a intamplat, colegii care il insoteau au sesizat trecatorii despre incident, moment in care, speriat ca ar putea fi prins, barbatul a luat o sticla sparta de pe jos si a inceput sa ii ameninte.

Jandarmul, impreuna cu tatal elevei, l-au dus pe agresor la sediul Politiei Fetesti. Tanarul de 27 de ani este domiciliat fara forme legale in municipiul Fetesti si are antecedente penale, fiind eliberat din penitenciar, in luna decembrie 2008, unde ispasise o pedeapsa pentru talharie.

Agresorului i-au au fost intocmite actele premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunilor de „talharie” si „amenintare”, ce vor fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Fetesti, se mai arata in comunicatul Jandarmeriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.