Aproape jumatate din apartamentele din Pitesti racordate la sistemul centralizat de incalzire au ramas in noaptea de miercuri spre joi fara apa calda si caldura, dupa ce doua conducte principale s-au fisurat, informeaza corespondentul NewsIn

Prima avarie s-a produs in zona Brancoveanu, fiind afectate cartierele Calea Bucuresti, Nord, Popa Sapca si o parte din zona centrala.

Purtatorul de cuvant al SC Termoficare 2000 SA, Adrian Crivac, a precizat ca de vina pentru cele intamplate este uzura conductelor, vechi de aproape 40 de ani.

Tot miercuri seara, a mai avut loc o avarie in centrul orasului, in apropierea Spitalului de boli infectioase Nicolae Balcescu. Cea de-a doua avarie a lasat fara apa calda si caldura bolnavii internati in spital, copii si adulti, si alte sute de familii din Pitesti, fiind afectate mai multe cartiere.

Echipele de interventie de la SC Termoficare SA lucrau in aceasta dimineata la remedierea celei de-a doua avarii.

La ora transmiterii acestei stiri, pacientii de la Spitalului de boli infectioase Nicolae Balcescu inca mai sufera de frig, situatia urmand sa reintre in normal in cursul dupa-amiezii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.