Doi baieti de 12 ani care au cazut in apa in timp ce se jucau pe gheata paraului Gurghiu, in localitatea mureseana Hodac, au murit in aceasta noapte la spitalul din Targu Mures, dupa ce medicii au incercat sa-i resusciteze

Cei doi copii au ajuns la spital cu temperatura corpului de 20 de grade celsius, dupa ce au stat in apa paraului timp de 15 minute, relateaza NewsIn.

Medicul de garda de la SMURD Targu Mures a declarat in aceasta dimineata ca in ciuda eforturilor de resuscitare unul dintre copii a murit la SMURD.

"Am constatat decesul la ora 2.00. Nu am reusit sa il scoatem din stop cardiac”, a spus medicul. Celalalt baiat a fost scos din stop cardiac miercuri seara si transferat la sectia ATI copii, insa, dupa cateva ore, a murit si el.

Miercuri, cei doi baieti se jucau pe gheata pe paraul Gurghiu din localitatea Hodac. Potrivit tatalui unuia dintre baieti, un sloi de gheata care s-a desprins i-a aruncat pe copii in apa.

Satenii au fost alertati de o femeie care se afla in apropiere. Cand au fost scosi din apa, baietii aveau temperatura corpului de circa 20 de grade Celsius, stare de hipotermie mai rar intalnita la copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.