Unul dintre cei trei muncitori prinsi sub un mal de pamant care s-a surpat joi dimineata, pe strada Fetesti din Capitala, si-a pierdut viata. Victimele sunt de origine chineza, potrivit sefului sef adjunct al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, Dumitru Tudorica

Pamantul s-a surpat pe strada Fetesti din Capitala, in aceasta dimineata la ora 7 si 55 de minute, au declarat pentru NewsIn oficiali din cadrul Inspectoratului pentru Situatii din Bucuresti.

Conform oficialilor din IGSU, unul dintre muncitori a reusit sa se salveze singur, cel de-al doilea a fost prins de la jumatatea corpului in jos intre fier beton si pamant, el fiind transportat la Spitalul Pantelimon dupa ce a fost scos de pompieri, prezentand o fractura de gamba, iar cel de-al treilea a fost gasit mort, dupa ce, in prima faza, nu era de gasit.

Cei trei barbati chinezi lucrau pentru o firma de constructii, incidentul petrecandu-se intr-un cartier rezidential. Acestia sapau un sant pentru a turna fundatia unui bloc.

La fata locului se afla trei ambulante SMURD si mai multe echipe de descarcerare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.