Dupa Costel Busuioc si Linda Teodosiu, Sanziana Niculae, o adolescenta de 14 ani din Urziceni, face furori in strainatate, unde a fost numita Shakira din Romania.

Vocea tinerei romance seamana perfect cu cea a starului columbian, iar Sanziana a creat o disputa in comunitatea mondiala a fanilor Shakirei, cu piesa „Save Me From the Fire”, postata pe Youtube.

Desi melodia exista pe Youtube inca de anul trecut, ca fiind interpretata de Sanziana, o persoana necunoscuta a preluat piesa, a inlocuit pozele romancei cu imagini ale Shakirei si a postat-o din nou, drept cel mai recent single al cantaretei columbiene.

Clipul a adunat peste 45.000 de accesari, iar fanii s-au contrazis vehement pe tema autenticitatii interpretarii piesei. Unii au felicitat-o pe romanca, altii au blamat-o, insa controversele create in jurul Sanzianei au atras atentia mass-mediei din America de Sud si din SUA.

Adolescenta a acordat deja un interviu pentru Radio W din Columbia (unul dintre cele mai ascultate posturi din America Latina) si a fost mentionata in articole ale unor publicatii din Mexic si SUA.

Shakira - New Song - FIRE - (Exclusive)

Fresh star - Sanziana - donde estan los ladrones (shakira)


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.