Primul adapost pentru cainii fara stapan din sectorul 1, care poate ingriji 300 de animale, a fost deschis miercuri, dupa o investitie de 200.000 lei

Lucrarile pentru amenajarea adapostului au inceput la sfarsitul lunii august 2008, desi edilii sectorului anuntasera initial demararea lucrarilor la sfarsitul lunii aprilie. Fondurile alocate de primarie pentru construirea si amenajarea adapostului au fost de 200.000 de lei, relateaza NewsIn.

Cainii vor fi ridicati de pe strazile sectorului 1 de Politia Animalelor Sector 1, departament infiintat la inceputul anului 2008. Odata ajunse in adapost, animalele vor fi vaccinate, sterilizate si apoi date spre adoptie.

Adapostul este situat pe strada Odai, nr. 3-5, si cuprinde, pe langa spatiile individuale pentru caini, un cabinet veterinar dotat cu toate facilitatile, dar si o zona de birouri.

Consiliul local al sectorului 1 a adoptat, la sfarsitul lunii martie 2008, o hotarare prin care se transmitea in folosinta gratuita Directiei Generale de Politie Comunitara un teren de 4.315 metri patrati, pentru amenajarea unui centru de adapostire temporara a cainilor fara stapan.

Bucurestenii din sectorul 1 vor putea solicita ridicarea cainilor fara stapan la numarul 9540.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.