Ministrul Internelor Gabriel Oprea l-a numit, vineri, pe chestorul de politie Petre Toba in functia de inspector general al Politiei Romane in locul lui Gheorghe Plai.
De asemenea, prin ordin al Ministrului Administratiei si Internelor, in functia de adjunct al sefului departamentului de ordine si siguranta publica a fost imputernicit comisarul sef de politie Toma Vasile Rus.

Au fost eliberati din functiile de inspectori generali adjuncti ai Politiei Romane comisarii sefi de politie Gheorghi Plai si Gheorghe Dragomiroiu.

In functiile de inspectori generali adjuncti ai Politiei Romane au fost imputerniciti chestorul de politie Dumitru Parvu, comisarul sef de politie Florin Trosca si comisarul sef de politie Constantin Bolbosanu.
Procurorul Marcel Sampetru si chestorul de politie Eugen Corciu au fost eliberati din functiile de adjuncti ai sefului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, iar pentru una din aceste functii a fost imputernicit comisarul sef de politie Ilie Cornel Serban.

Tot vineri, au mai fost eliberati din functia de secretar de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor Marin Patuleanu si Liviu Radu si au fost numiti in functii de secretar de stat Nicolae Moldovan, Mihai Viorel Fifor, Radu Stancu si Catalin Vrabie. Pentru cei patru nou veniti Gabriel Oprea urmeaza sa stabileasca domeniile de activitate.

Ministrul a anuntat ca fost eliberat din functia de sef al Departamentului Schengen chestorul sef de politie Vasile Gabriel Nita, in locul sau fiind numit comisarul sef de politie Florea Tiberiu Trifan.

Pandelea Pelmus a fost eliberat din functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor, in locul sau fiind imputernicit sa indeplineasca aceste atributii chestorul de politie Ion Stoica.

De asemenea, au fost eliberati din functiile de secretar general adjunct comisar sef de politie Irina Alexe, Mircea Alexandru si Roman Cristian Constantin.

Pentru aceste functii au fost imputerniciti chestorul de politie Ion Cuhutencu, chestorul de politie Danut Tudor si comisarul sef de politie Petru Tagorean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.